همه ما به دنبال داشتن خانهای زیبا شیک هستیم. به همین دلیل معمولا به سراغ روشهای دکوراسیون داخلی مختلفی میرویم. غافل از اینکه بسیاری از این روشها عمر کوتاهی دارند و خیلی زود به دست فراموشی سپرده میشوند. در این بین برخی از طرحها و رنگها وجود دارند که از گذشته تا به امروز جایگاه خود را حفظ کردهاند و به نظر نمیرسد که در آینده نزدیک نیز از رونق بیفتند.
توجه و تمرکز روی آشپزخانه به عنوان قلب هر خانه بیشتر است. بیشترین استقبال برای ترکیب رنگی در آشپزخانه مربوط به رنگهای خنثی است. اما در عین حال میتوان با ترکیب رنگهای پاستلی با زمینههای خنثی، تا حدودی گرما و نشاط را برای آشپزخانه به همراه آورد. در ادامه با ما همراه باشید تا پیشنهادات ترکیب طرح و رنگ فوقالعادهای را برای داشتن آشپزخانهای زیبا با هم بررسی کنیم.
1. رنگ صورتی
تاکنون به این فکر کردهاید که رنگ صورتی چه ظرفیت بالایی برای ایجاد فضایی زیبا و منحصربهفرد دارد؟ توصیه میکنیم که حتما از ظرفیت رنگ صورتی ملایم برای ایجاد حسی مدرن در در محیط آشپزخانه بهره ببرید. برای یکبار هم که شده ترکیبی ملایم از رنگ صورتی را برای رنگآمیزی دیوارها و سقف آشپزخانه بکار بگیرید. حتی بدون تغییرات گسترده در دکوراسیون آشپزخانه میتوانید فضایی مدرن را به وجود بیاورید.
2. رنگ سبز نعنایی
به تصویر زیر نگاه کنید. کابینتهای ایستاده پایینی به رنگ سبز نعنایی هستند. ترکیب رنگی سبز نعنانی در پایین و سفید در نیمه بالایی کابینتها و دیوار آشپزخانه، محیطی مدرن و زنده را به وجود آورده است. در عین حال استفاده فرش با بافت و طرح سنتی فضایی خاطرهانگیز را در محیط آشپزخانه فراهم کرده است. از آرامش حاکم در این فضا نیز نمیتوان به راحتی غفلت کرد.
- بیشتر بخوانید: بهترین رنگ برای کابینت آشپزخانه در سال 2022
3. سنگ مرمر
رنگ سفید سرامیک و کاشی شاید در هر آشپزخانهای قابل استفاده باشد؛ اما باید بپذیریم که سرزندگی و نشاط لازم را برای محیط به ارمغان نمیآورد. در مقابل میتواند از سنگ مرمر باکیفیت برای پوشش دیوارهای آشپزخانه استفاده کنید. سنگ مرمر با پس زمینه سفید و رگههای مختلفی که در سطح آن وجود دارد، احساس به مراتب خوشایندتری را برای بیننده به دنبال دارد.
4. رنگ آمیزی کف آشپزخانه
تاکنون به رنگآمیزی کف آشپزخانه فکر کردهاید؟ در حالت عادی معمولا کف آشپزخانههای امروزی با سرامیکهای سفید رنگ پوشانده میشوند. اما میتوانید سنتشکنی کنید و با استفاده از طرحهای جذاب کف آشپزخانه خود را رنگآمیزی نمایید. توصیه میکنیم حتما از رنگهای ملایم و سازگار با فضای آشپزخانه برای این منظور استفاده کنید.
5. رنگ زرد
رنگ زرد روشن فضایی شاداب و بانشاط را برای آشپزخانه شما به ارمغان میآورد. به خصوص اگر از کوچک بودن فضای آشپزخانه در رنج هستید یا به هر دلیلی نورگیر مناسبی در فضای آشپزخانه شما وجود ندارد. به این ترتیب با بکارگیری رنگ زرد روشن و همچنین تعبیه چند لامپ در جای مناسبی میتوانید محیط آشپزخانه را کاملا روشن و تا حدودی دلبازتر کنید.
6. رنگ یاسی
یاسی تقریبا شبیه به بنفش کم رنگ است و به عنوان رنگی چشمنواز میتوان روی آن حساب کرد. ویژگی اساسی رنگ یاسی این است که باعث میشود احساس پر شدن و اشغال فضای بیش از حد به بیننده منتقل نشود. بنابراین شاید گزینهای ایدهآل برای رنگآمیزی کابینتهای آشپزخانه باشد.
7. قفسهبندی باز
معمولا کابینتها در آشپزخانه به صورت دربدار طراحی میشوند. خیلی از اوقات تصور میکنیم که قالبها و ایدههای فعلی قابل تغییر نیستند و به نوعی اسیر آنها هستیم. در حالی که میتوانید خیلی راحت به فکر طراحی آشپزخانهای با قفسهبندی باز حرکت کنید. به این ترتیب میتوانید به طراحی متفاوت در آشپزخانه دست پیدا کنید. همچنین گردش هوا در آشپزخانه نیز بهبود پیدا میکند.
8. آشپزخانه به سبک گذشته
اگر آشپزخانههایی دارید که از نظر فضا کوچک هستند ولی نورگیر مناسبی دارند، شاید بد نباشد که به سراغ ایدههای طراحی آشپزخانه قدیمی بروید. آشپزخانههای قدیمی در نهایت سادگی، نوعی احساس آرامش را با خود به همراه دارند که نمیتوان به سادگی از کنارشان عبور کرد. توصیه میکنیم ترکیب رنگ هلویی کم رنگ برای کابینتها را با کاشیهای کف طرح قدیمی ترکیب کنید تا نتیجه شگفتانگیز آن را مشاهده نمایید.
9. ترکیب رنگهای تند و ملایم
تاکنون به ترکیب رنگهای تند و ملایم در محیط آشپزخانه فکر کردهاید؟ خیلی از مواقع افراد این طور تصور میکنند که نمیتوان رنگهای تند و ملایم را در یک محیط کنار هم بکار برد؛ چرا که علام سازگاری با هم ندارند. اما دعوت میکنیم که به تصویر زیر دقت کنید. ترکیب رنگ صورتی ملایم و سبز تیره به طرز شگفتانگیزی در محیط آشپزخانه منطبق شدهاند. بنابراین میتوانید به این مدل رنگآمیزی نیز به عنوان ایدهای نو فکر کنید.
10. ترکیب رنگ سیاه و صورتی
بدون تردید ترکیب رنگ سیاه و سفید به عنوان ترکیبی کلاسیک شناخته میشود. اما میتوان از این ترکیب الهام گرفت و نتایج بهتری را خلق کرد. به عنوان مثال ترکیب رنگ سیاه و صورتی کم رنگ میتواند به عنوان گزینهای ایدهآل پیش روی شما قرار بگیرد. توصیه میکنیم رنگ سیاه را در نیمه پایینی آشپزخانه (مثلا کابینتهای زمینی) استفاده کنید. در مقابل رنگ صورت کم رنگ را برای رنگآمیزی نیمه بالایی (مثلا دیوارها و سقف) بکار ببرید. به این ترتیب از تاریک به نظر رسیدن فضا نیز جلوگیری به عمل میآید.
11. رنگآمیزی بالای کابینتها
در برخی از آشپزخانهها به دلایل مختلف ممکن است که کابینتها تا محل تقاطع دیوار و سقف ادامه پیدا نکنند. در این شرایط باید باید به فکر راهحلی باشید تا فضای خالی بالای کابینتها دکوراسیون کلی آشپزخانه را بر هم نزند. شاید یکی از ایدههای کلیدی که برای این منظور پیش روی شما باشد، استفاده از رنگهای ملایم متفاوت با تم اصلی آشپزخانه باشد. به عنوان مثال اگر دیوارها و کابینتها سفید رنگ هستند، به سراغ آبی ملایم برای رنگآمیزی بالای کابینتها بروید.
12. ترکیب رنگهای پاستلی
رنگهای پاستلی اصطلاحا به رنگهای ملایم و کم رنگ گفته میشود. طبیعت را در فصل بهار تصور کنید. همه چیز به صورت ملایم و آرام به سمت سرسبزی حرکت میکند و نوعی سرزندگی را با خود به ارمغان میآورد. رنگهای پاستلی نیز بیشباهت به حال و هوای فصل بهار نیستند. به کمک ترکیب رنگهای ملایم پاستلی مانند خاکستری کم رنگ، سبز نعنایی و … میتوانید محیطی دوست داشتنی را در آشپزخانه خود خلق کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین نوع رنگ برای رنگ کردن کابینت آشپزخانه