انواع قفل هوشمند درب ضد سرقت

قفل یکی از اجزای بسیار مهم در درب‌های ضد سرقت است. اهمیت این بخش از محصول تا جایی است که قیمت درب با توجه به قفلی که روی آن نصب شده است تعیین می‌شود. ما در شرکت سهند درب به عنوان یکی از ده شرکت معتبر در زمینه تولید و توزیع انواع درب ضد سرقت در این پست از زبان متخصصان خود انواع قفل هوشمند درب ضد سرقت و مزایای استفاده از این محصول روی درب ورودی ساختمان را توضیح می‌دهیم.

آشنایی با انواع قفل هوشمند درب ضد سرقت

گرچه ساختار اصلی درب‌های ضد سرقت به صورتی طراحی شده که در برابر فشار و ضربه بسیار مقاوم هستند؛ اما نباید از نقش قفل در کارایی این محصول بگذریم. در حال حاضر درب‌های ضد سرقت موجود در بازار از نظر نوع قفل نصب شده بر روی آنها، به دو دسته درب‌های مجهز به قفل‌های مکانیکی و درب‌های مجهز به قفل‌های هوشمند یا همان الکترونیکی طبقه‌بندی می‌شوند. این دو گروه محصول از نظر قابلیت‌ها، امکانات و امنیت قابل مقایسه با یکدیگر نیستند. به طور کلی قفل‌های هوشمند با تکیه بر فناوری بسیار پیچیده خود، ابزار بهتری برای امنیت ساختمان محسوب می‌شوند. انواع مختلفی از قفل هوشمند درب ضد سرقت در بازار وجود دارد که در ادامه محبوب‌ترین آنها را به شما معرفی خواهیم کرد. اما قبل از ورود به بحث اصلی، باید بدانید که قفل هوشمند دقیقا چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

تعریف قفل هوشمند و ویژگی‌های اصلی آن

قفل‌های هوشمند نوعی قفل الکترونیکی هستند که برای باز کردن آنها نیازی به کلید مکانیکی ندارید و می‌توانید عملکردهای مختلفش را از راه دور و توسط تکنولوژی‌های جدید، از طریق تلفن‎ همراه خود کنترل کنید. البته ویژگی‌های اصلی این قفل‌ها فقط محدود به قابلیت کنترل آنها از راه دور نمی‌شود؛ بلکه شما می‌توانید با نصب این قفل از مزایای دیگر زیر نیز بهره‌مند شوید:

باز کردن قفل با صفحه کلید: اکثر قفل‌های هوشمند مجهز به یک صفحه کلید هستند که در شرایط اضطراری می‌توان با ورود کد مخصوصی روی آن، وارد ساختمان شد.

باز کردن درب توسط اپلیکیشن مخصوص: بعد از خرید این قفل‌ها و نصبش روی درب ضد سرقت، باید اپلیکیشن مخصوصی که در وب‌سایت رسمی تولیدکننده وجود دارد را نیز روی تلفن همراه هوشمند خود بارگذاری کنید. این نرم‌افزار به شما امکان استفاده از قابلیت‌های مختلف دستگاه را می‌دهد.

 برای مشاهده انواع درب ضد سرقت می توانید به لینک  https://www.sahanddarb.com/products/doors/security-door/  مراجعه کنید.

تنظیم رمز عبور موقت: با استفاده از این امکان، می‌توانید برای فرد آشنایی که در غیاب شما پشت درب خانه‌تان منتظر است؛ رمز عبور موقت تولید کنید و به این ترتیب اجازه دهید که او فقط یک بار و در یک بازه زمانی مشخص با وارد کردن آن رمز، وارد ساختمان شود.

سازگاری با سایر وسایل هوشمند در خانه: امروزه اکثر وسایل خانه هوشمند هستند و قابلیت برقراری ارتباط با یکدیگر را دارند. شما می‌توانید قفل هوشمند درب ضد سرقت را به این وسایل متصل کرده و از قابلیت‌های مختلف دستگاه استفاده کنید. به عنوان مثال می‌توانید با اتصال قفل به سیستم روشنایی هوشمند، کاری کنید که هر زمان درب ورودی باز شد؛ چراغ‌ها به صورت خودکار روشن شوند. برخی از قفل‌های هوشمند حتی می‌توانند به سیستم امنیتی ساختمان نیز متصل شوند.

عملکرد خودکار: آیا تا به حال برای شما پیش آمده که از منزل خارج شوید و یادتان برود که درب را قفل کرده‌اید یا خیر؟ در صورت فعال کردن قابلیت قفل خودکار این دستگاه، درب پس از چند دقیقه عدم فعالیت کاربر، به صورت اتوماتیک قفل می‌شود.

ارسال هشدارهای مختلف به تلفن همراه: برخی از قفل‌های هوشمند به شما این امکان را می‌دهند که با فعال کردن هشدارها، از هرگونه اخطاری که توسط دستگاه شناسایی می‌شود روی تلفن همراه خود مطلع شوید. به عنوان مثال وقتی به قفل ضربه وارد شده یا کد دسترسی چند بار و به صورت مکرر اشتباه وارد می‌شود؛ دستگاه از طریق شبکه وای‌فای، هشداری را برای کاربر ارسال کرده و او را مطلع می‌کند.

انواع قفل هوشمند درب ضد سرقت

  • قفل کارتی

قفل‌های کارتی هوشمند حاوی یک قطعه داخلی هستند که به عنوان کارت‌خوان عمل می‌کند. وظیفه این قطعه خوانش کد مغناطیسی است که روی کارت به صورت اختصاصی تعریف شده است. مکانیزم پشت این قفل‌ها فقط زمانی فعال می‌شود که اطلاعات دریافتی از کارت با داده‌های از پیش ثبت شده در سیستم مطابقت داشته باشد.

  • قفل اثر انگشتی

تفاوت اصلی این مدل از قفل‌ها با قفل‌های کارتی در شیوه دسترسی آنهاست. قفل‌های اثر انگشتی به جای کارت‌خوان مجهز به اسکنری هستند که مخصوص شناسایی اثر انگشت کاربران است. بعد از نصب قفل باید اثر انگشت همه کاربرانی که مجاز به ورود و خروج هستند وارد سیستم شود. به این ترتیب هر بار که کاربر مجاز قصد ورود به ساختمان یا خارج شدن از آن را داشته باشد؛ فقط کافیست که اسکنر مخصوص روی قفل را با انگشت اشاره لمس کند. بعد از آن سیستم به صورت اتوماتیک داده دریافتی را با اطلاعات ثبت شده تطبیق می‌دهد و اجاره تردد را صادر می‌کند.

  • قفل رمزی

قفل‌های رمزی ساده‌ترین مدل قفل هوشمند درب ضد سرقت هستند که از طریق ورود رمز اختصاصی به صفحه کلید تعبیه شده روی محصول فعال می‌شوند. از نظر سهولت در کاربری، این مدل از قفل‌ها در رتبه بعدی پس از قفل‌های اثر انگشتی و قفل‌های کارتی قرار می‌گیرند. چرا که برای عبور و مرور، کاربر باید کد مخصوصی که از قبل برای سیستم تعریف شده است را وارد کرده و در واقع یک فعالیت فیزیکی اضافه انجام دهید.

انواع قفل هوشمند درب ضد سرقت

اصلی‌ترین مزایای قفل‌های هوشمند

قفل‌های هوشمندی که این روزها برای تجهیز درب‌های ضد سرقت از آنها استفاده می‌شود؛ بر اساس یکی از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا تولید شده‌اند. این محصولات قابلیت‌ها و امکانات زیادی دارند که برخی از آنها می‌توانند شما را هیجان‌زده کنند. پس اگر از گم کردن مکرر کلیدهای خانه خود خسته شده‌اید؛ به دنبال امنیت بیشتر هستید؛ می‌خواهید فرزندان‌تان بعد از بازگشت از مدرسه پشت درب نماند و شما هم مجبور نباشید که کلید اصلی را زیر پادری یا گلدان داخل راهرو بگذارید و یا اینکه زیاد مهمان راه دور دارید که ممکن است در غیاب‌تان به خانه شما مراجعه کنند؛ قفل هوشمند درب ضد سرقت همان چیزی است که نیاز دارید. عملکرد هوشمند تنها یکی از ویژگی‌های سودمندی است که این محصول برای شما به همراه دارد. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدیریت فضای ساختمان و امنیت حاکم بر آن از راه دور
  • امکان اطلاع از اینکه چه کسی و چه زمانی وارد ساختمان شده از طریق سیستم ثبت وقایع
  • افزایش امنیت ساختمان
  • قابلیت ادغام با سایر وسایل برقی هوشمند موجود در خانه

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و به سفارش سهند درب منتشر شده و وینوک هیچ مسئولیتی در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.