اصلی ترین دلایل بالا رفتن و نرفتن فشار پکیج چیست؟

تمامی افرادی که از پکیج ها استفاده می کنند باید از دلیل بالا رفتن فشار پکیج و علت بالا نرفتن فشار پکیج اطلاعات کافی داشته باشند؛ چراکه، عدم آگاهی از این مسئله می تواند خسارات مالی سنگینی ایجاد کند. کارشناسان معتقد هستند که این قبیل از مشکلات می توانند در نتیجه خرابی مبدل پکیج، خرابی شیر اطمینان، مشکل در فشار آب، پوسیدگی لوله ها و موارد دیگری رخ بدهند. این چالش برای برندهای گوناگون به شکل های مختلفی برطرف می شود. پیشنهاد می شود در صورت افت یا افزایش ناگهانی فشار پکیج ایران رادیاتور، با کارشناسان خبره تعمیر پکیج ایران رادیاتور مشهد تماس بگیرید.

افزایش و افت فشار بار پکیج در حالات تابستانه و زمستانه

افزایش و افت فشار پکیج در حالت های زمستانه و تابستانه به دلایل مختلفی رخ می دهد. برای آگاهی از علل پیدایش این مشکل، باید ابتدا از فشار مناسب پکیج ها اطلاعات لازم را کسب کرد. فشار مناسب برای تمامی پکیج ها بین 0.7 تا 1.5 بار است؛ اما سوالی که ایجاد می شود این است که در صورت تغییر این فشار چه کاری باید کرد؟ در پاسخ به این سوال باید ابتدا دلیل بالا رفتن فشار پکیج و علت بالا نرفتن فشار پکیج را به صورت مجزا مورد بررسی قرار داد.

6 دلیل رایج بالا رفتن فشار بار پکیج

بالا رفتن فشار پکیج ایران رادیاتور و سایر برندها، می تواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ اما 5 دلیل عمده برای آن وجود داشته که عبارتند از:

خرابی مبدل پکیج

چنانچه از پکیج های یک مبدله استفاده می کنید، خرابی یا سوراخ بودن مبدل می تواند عامل بالا رفتن فشار پکیج شما باشد. ایجاد مشکل در مبدل ثانویه پکیج های 2 مبدله نیز می تواند موجبات بالا رفتن فشار پکیج را فراهم آورد.

خرابی شیر اطمینان یا سوپاپ تخلیه

دلیل بالا رفتن فشار پکیج را می توان در شیر تخلیه (شیر اطمینان) پکیج نیز جویا شد. چنانچه این قطعه خراب باشد پکیج قادر به کاهش فشار نخواهد بود. در چنین شرایطی می بایست ابتدا پکیج را خاموش کرده و سپس شیر را به آرامی باز کنید تا هوا خارج شود. شیر اطمینان یا سوپاپ تخلیه را به طور منظم چک کرده و چنانچه پیش از رسیدن فشار به 3 دچار نشتی شد، باید برای تعویض آن اقدام کنید.

وجود مشکل در شیر پرکن

چنانچه شیر پرکن به درستی عمل نکند، شیر اطمینان دچار نشتی می شود. در نتیجه این اتفاق نیز شاهد افزایش فشار بار پکیج خواهید بود. در بسیاری از شرایط، خرابی شیر پرکن و خرابی شیر اطمینان با یکدیگر در ارتباط هستند.

خرابی و آسیب دیدگی پمپ یا برد پکیج

آسیب دیدگی برد پکیج می تواند دلیل بالا رفتن فشار پکیج و علت بالا نرفتن فشار پکیج باشد. یکی از علائم مهم آسیب این قطعه، ثابت ماندن دمای پکیج و بالا نرفتن آن است.

آسیب دیدگی منبع انبساط

آسیب دیدگی منبع انبساط نیز می تواند موجبات افزایش فشار بار پکیج را فراهم آورد. چنانچه مدار گرمایش با آب پر شده و ناحیه شیر به جای هوا با آب پر شود، این منبع سوراخ شده و نیاز به تعویض پیدا می کند.

پوسیدگی پکیج و لوله ها

تمامی پکیج ها از یکسری قطعات تشکیل شده اند که در طول زمان دچار فرسودگی می شوند. لوله های پکیج ها نیز یکی از این موارد به شمار می آیند. با سرویس به موقع و اطمینان از عملکرد مناسب قطعات مختلف پکیج ها (نظیر لوله ها)، می توانید از عملکرد صحیح پکیج و تنظیم فشار پکیج اطمینان حاصل کنید.

اصلی ترین دلایل بالا نرفتن فشار بار پکیج

دلایل بالا رفتن و نرفتن فشار پکیج

بالا نرفتن فشار نیز برای عملکرد این دستگاه مشکل ایجاد می کند. به عنوان مثال پکیج ایران رادیاتور که در دسته بهترین پکیج از نظر کاربران قرار دارد، می تواند به دلایل مختلفی با افت فشار مواجه شود. خرابی شیر پرکن یکی از این موارد به شمار رفته و شکسته شدن، هرز چرخیدن و رسوب گرفتن آن می تواند موجبات افت فشار بار پکیج را فراهم آورد. در صورت مواجهه با این مسئله باید برای تعویض شیر پرکن اقدام کرده و با کمک یک سیم مفتول، مجرای ورود و خروج آب را از رسوب تخلیه کرد. سایر دلایل بالا نرفتن فشار بار پکیج به شرح  زیر هستند:

فشار آب کم ساختمان

کم بودن فشار آب ساختمان می تواند به راحتی باعث افت فشار بار پکیج شود. پس از بررسی شیر پرکن و اطمینان از رسوب نگرفتن مجاری ورودی آب، باید فشار آب ساختمان را تحت بررسی قرار داد. در چنین شرایطی بهتر است که در ساعات پایانی شب که فشار آب بیشتر است، برای بارگیری پکیج اقدام کنید.

مشکل در سیم مانومتر پکیج

رسوب گرفتن سر سیم مانومتر پکیج نیز می تواند باعث شود که فشار بار پکیج ثابت مانده و تکان نخورد. برای برطرف سازی این مشکل نیز می توان با کمک یک آچار تخت 14 و یک آچار فرانسه، مهره مانومتر را باز کرده و سر سیم مانومتر را با کمک یک سوزن پاکسازی کنید. در این هنگام باید دقت داشته باشید که مهره زیرین ثابت مانده و تکان نخورد. البته از آنجایی که این اقدام به تجربه و مهارت نیاز دارد، بهتر است آن را به تکنسین های آموزش دیده بسپارید.

مشکل در منبع انبساط

چنانچه منبع انبساط پکیج کم باد بوده و فشار پکیج پایین باشد، می بایست با کمک یک تلمبه و با باد زدن منبع انبساط، موجبات تنظیم فشار بار را فراهم آورد.

پایین بودن فشار آب ورودی به دستگاه و راهکار حل آن

هنگامی‌که فشار آب ورودی به دستگاه (فشار آب در ساختمان) کم باشد، این احتمال وجود خواهد داشت که افزایش فشار پکیج به کندی صورت گیرد. اگر در ساختمانی زندگی می کنید که از فشار آب پایینی برخوردار است، بهتر است تنظیم بار پکیج را شبانه انجام دهید؛ زیرا در آن ساعات فشار آب کمی بهبود پیدا می کند. به هیچ عنوان در هنگام کم بودن فشار آب شیر پرکن را باز نگذارید؛ زیرا این اقدام می تواند موجبات آسیب به سایر قطعات پکیج را فراهم آورده و عمر مفید دستگاه مربوطه را کاهش دهد.

کلام آخر

دلیل بالا رفتن فشار پکیج و علت بالا نرفتن فشار پکیج ایران رادیاتور، بوتان و سایر برندها یکسان است؛ اما عیب یابی، تعمیر و سرویس این تجهیزات به مهارت و تخصص کافی نیاز دارد. خرابی مبدل، سوپاپ تخلیه، شیر پرکن، برد و منبع انبساط از دلایل افزایش فشار پکیج است و فشار کم آب و مشکل در مانومتر از عوامل بالا نرفتن فشار این دستگاه است.

پس بهتر است در صورت مواجهه با این قبیل از مشکلات، به تکنسین های با تجربه مراجعه کرده و از عملکرد صحیح پکیج خود اطمینان حاصل کنید. مجموعه حرفه ای و معتبر تاسیسات خدمات ایران ارائه دهنده کلیه خدمات تعمیر و نگهداری پکیج و سیستم های گرمایشی در سطح مشهد بوده و می توانند باکیفیت ترین خدمات را به شما ارائه دهند.

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و به سفارش تاسیسات خدمات ایران منتشر شده و وینوک هیچ مسئولیتی در رابطه با آن نمی‌پذیرد. اطلاعات بیشتر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.