کابینت ها معمولاً از مواد چوبی ساخته می شوند و برای مقاومت در برابر آب طراحی نشده اند؛ بنابراین آسیب پذیری زیادی در برابر رطوبت دارند. نشتی لوله های فاضلاب، رطوبت مواد غذایی، خرابی سیستم دفع زباله و … راه هایی هستند که می تواند سلامت کابینت شما را تحت تاثیر قرار دهد. کابینت های نزدیک به سینک آشپزخانه هم که به طور خاص در معرض خطر آسیب آب هستند، به خصوص اگر لوله کشی شما قدیمی یا ارزان باشد.
هیچ کس خواهان کپک، باد کردن تخته کابینت، پوسته پوسته شدن کابینت و … نیست!
چرا کابینت های آشپزخانه را ضد آب کنیم؟
اگر قبلاً آسیب پوسیدگی کابینت را در خانه خود تجربه کرده باشید، می دانید که تعمیر کابینت ها کار وقت گیر و هزینه برداری است. همچنین کابینت های زیر سینک آشپزخانه که در معرض رطوبت بیشتری هستند، علاوه بر پوسیدگی، محل مناسبی برای رشد کپک ها را نیز فراهم می کنند. بنابراین بهترین راه برای ضد آب کردن کابینت زیر سینک چیست؟ ما راهنمایی برای بهترین روش های جلوگیری از پوسیدگی را گردآوری کردهایم.
8 روش هوشمندانه برای ضد آب کردن کابینت ها
روش های مختلفی برای ضد آب کردن کابینت ها در آشپزخانه شما وجود دارد تا از کابینت ها در برابر نشتی لوله ها و آسیب آب محافظت کنید. اگر کابینت نوعی عایق رطوبتی داشته باشد، به احتمال زیاد در برابر رطوبت محیط سالم می ماند. ما در این مقاله 8 روش مختلف ضد آب کردن ورق کابینت برای جلوگیری از پوسیدگی کابینت ها را بررسی کرده ایم تا با کمک آن ها بتوانید کابینت ها و کشوهای آشپزخانه را از آسیب و پوسیدگی در امان نگه دارید.
1. اسپری عایق پوششی
اسپری عایق پوششی کابینت یکی از ساده ترین مواردی است که می توانید برای جلوگیری از آسیب آب استفاده کنید. این اسپری های پوششی که توسط برندهای مختلف تولید می شوند، با لایهای از لاک ضد آب، از کابینتهای چوبی شما محافظت می کنند و باعث جلوگیری از خیس شدن ورقه های می شوند.
2. محلول آرتوسیل
آرتوسیل یک محلول شیمیایی ضد آب با قدرت بسیار بالاست که باعث می شود تا لایه ای عایق بر روی هر وسیله ای که شما می خواهید کشیده شود.
3. قرنیز کابینت
قرنیز ها در قسمت انتهایی کابینت و چسبیده به دیوار نصب می شوند تا از نفوذ آب به دیواره ی پشتی کابینت جلوگیری کند. قرنیز ها در مدل، طرح و رنگ های متفاوتی تولید می شوند تا با دکوراسیون آشپزخانه و رنگ کابینت ها متناسب باشند.
4. چسب آکواریوم
معمولا قسمت های شکاف دار روی میز های کانتر یا اطراف سینک، محل مناسبی برای نفوذ آب به ورقه های کابینت است. تمام این خطوط را با کمک چسب آلومینیوم پر کنید تا از نفوذ آب به درز های کابینت جلوگیری کنید.
5. تشک زیر سینک
اگر سینک شما قدیمی است و فکر می کنید آب بندی خوبی ندارد، یک قطعه ابر را به اندازه زیر سینک برش بزنید و طبقه زیر سینک را با آن بپوشانید. به این ترتیب اگر مقدار کمی آب از زیر سینک نشت کند به تشک ابری جذب می شود، از طرفی با تغییر رنگ ابر، شما به سرعت متوجه نشت آب می شوید و می توانید به تعمیر آن اقدام کنید.
5 رنگ های پلی یورتان
معمولا گوشه ها و لبه های کابینت هیچ حفاظی ندارند و در معرض مستقیم رطوبت هستند.
آب می تواند چکه کند و یک پوسیدگی پیش بینی نشده را ایجاد کند. در اطراف لبه ها و گوشه های کابینت خود از یک درزگیر پلی یورتان بر پایه ی روغن استفاده کنید و با یک قلموی کوچک تمام قسمت های کابینت را با آن بپوشانید تا آب، جایی برای نفوذ به ورقه های کابینت پیدا نکند.
6. رفع نشتی لوله ها
شما باید لوله های خود را به طور منظم بررسی کنید تا از سلامت آن ها مطمئن باشید و لوله های قدیمی را قبل از اینکه خیلی دیر شود تعویض کنید.
اگر لوله های شما نشتی داشته باشند نه تنها به کابینت ها آسیب می زنند بلکه دیوار ها و کف منزلتان را نیز با مشکل جدی مواجه می کنند.
7. سینی آبچکان
آبچکان ها به عنوان یکی از ضروری ترین اکسسوری های آشپزخانه، اصلی ترین عامل پوسیدگی کابینت ها نیز محسوب می شوند. با خرید آبچکان مناسب می توانید درصد خرابی و پوسیدگی کابینت را تا حد زیادی کاهش دهید.
آبچکان ها انواع متفاوتی دارند که با توجه به محل قرار گیری سینک شما انتخاب می شود. آبچکان های امروزی در قسمت زیرین خود یک سینی دارند تا آب از زیر آبچکان چکه نکند. این ویژگی کمک می کند تا روی سینک و اطراف آن لکه و رسوبی ایجاد نشود و قطرات آب نیز به داخل ورقه های کابینت نفوذ نکند.
شما می توانید پس از خشک شدن ظروف شسته شده، سینی زیر آبچکان را بردارید و آب داخل آن را تخلیه کنید.
- آبچکان توکار در کابینت بالای سینک نصب می شود. برخی از مدل های آبچکان توکار دارای یک سینی در قسمت زیرین خود هستند تا آب از دیوار به قسمت پشت کابینت نرسد.
- آبچکان رومیزی بر روی سینی سینک یا میز کابینت کنار سینک قرار می گیرد. برخی افراد در زیر آبچکان رومیزی خود یک تکه پارچه ی کلفت می اندازند تا آب از زیر آبچکان جاری نشود. اما استفاده از یک آبچکان سینی دار باعث می شود تا زیبایی کابینت های شما حفظ شود و سطوح کابینت نیز خشک بمانند.
- آبچکان آویز به دیواری نزدیک سینک نصب می شود و اگر در زیر خود سینی نداشته باشد باعث می شود تا آب به همه جا پخش شده و کابینت ها پوسیده شوند.
- آبچکان ایستاده تنها آبچکانی است که سینی ندارد. این اکسسوری که با نام های آبچکان پشت پنجره، آبچکان روی سینک و … نیز شناخته می شود در قسمت بالای سینک بر روی دو پایه قرار می گیرد. آبچکان روی سینک کمترین احتمال ریزش آب بر روی کابینت ها را دارد.
8. پایه کابینت
بدنه ی کابینت نباید به طور مستقیم بر روی زمین قرار بگیرد؛ چرا که زمین آشپزخانه باید به طور مداوم شسته شود. استفاده از پایه کابینت مقاوم باعث می شود تا کابینت با سطح زمین برخوردی نداشته باشد و در معرض مداوم آب و رطوبت قرار نگیرد.
ضد آب کردن کابینت های آشپزخانه در تجهیز یراق
شما برای آب بندی کابینت های زیر سینک خود نیازی به پیمانکار ندارید و می توانید خودتان این کار را انجام دهید. اگر نشتی را بر روی بدنه ی کابینت خود دیدید بهتر است فوراً آن را برطرف کنید تا از آسیب های بیشتر جلوگیری کنید.
به سایت اینترنتی تجهیز یراق مراجعه کنید و روش های بیشتری را درباره نگه داری و چیدمان کابینت ها یاد بگیرید.
تجهیز یراق یکی از تخصصی ترین و معتبر ترین فروشگاه های یراق آلات است که محصولات خود از جمله: تجهیزات و یراق آلات کابینت مثل آبچکان، قرنیز، دستگیره و …، یراق آلات درب ریلی، تجهیزات نورپردازی و … را با گارانتی معتبر محصول و ضمانت اصالت کالا ارائه کرده است تا شما بتوانید از یکی از سه روش اینترنتی، تلفنی (02177343556) اقدام به ثبت سفارش نمایید.
کارشناسان تجهیز یراق در تمام ساعات اداری پاسخگو و پذیرای شما عزیزان هستند و محصولات خریداری شده ی شما را در اسرع وقت و به صورت رایگان برایتان ارسال می کند.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و به سفارش فروشگاه اینترنتی تجهیز یراق منتشر شده و وینوک هیچ مسئولیتی در رابطه با آن نمیپذیرد. اطلاعات بیشتر
روی درهای کابینت که با آب در ارتباطند سلفون بکشید