رازهایی که کارکنان رستوران‌های فست فودی نمیخواهند بدانید

سرعت زندگی مدرن مردم را بیشتر به سوی سرعت، سادگی و طعم‌های اشباع شده تشویق می‌کند.

هر فرد مدرن خوب غذای فست فودی را می‌شناسد. در این مقاله در مورد ترفندهای استفاده شده توسط رستوران های فست فود صحبت می‌کنیم. بهتر است بیش از حد به این نوع مواد غذایی توجه نکنیم. همراه وینوک باشید.

۱۰– بهترین زمان برای رفتن به رستوران‌های فست فودی

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

بهترین زمان برای رفتن به رستوران‌های فست فودی در حقیقت همان ساعات‌های شلوغ است یعنی بین ساعت ۱۱:۰۰ صبح تا ۱:۰۰ ظهر و ۶:۰۰ بعدازظهر تا ۸:۰۰ شب است. پیدا کردن میز در این ساعات کار آسانی نیست، اما این زمانی است که غذای تازه ارائه می‌شود.

۹- اگر قصد سفارش سیب زمینی سرخ کرده داشتید بدون نمک آن را سفارش دهید.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

سیب زمینی سرخ شده‌های آماده در رستوران‌ها نکی دارند و اگر شما سیب زمینی سرخ شده بدون نمک سفارش دهید کارکنان آن رستوران مجبور می‌شوند که برای شما تازه درست کنند.

۸- بویی که از آشپزخانه به مشام می‌رسد بخشی از استراتژی بازاریابی است.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

تصور کنید از کنار فست فودی که بوی خوب از آن به مشام می‌رسد عبور می‌کنید، مقاومت از نرفتن به داخل آن بسیار سخت است. این اتفاق تنها برای یک دلیل اتفاق می‌افتد. بسیاری از رستوران‌ها سعی می‌کنند که بوی پخت و پز به بیرون از رستورانشان برود. به همین خاطر برخی از این رستوران‌ها در آشپزخانه خود را در خیابان باز می‌گذارند. این یعنی بازاریابی و جذب مشتری.

۷- قیمت کوکاکولا از چای ارزانتر است زیرا باعث تحریک اشتها می‌شود.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

در رستوران‌های فست فودی، نوشابه معمولا ارزان تر از چای است. این به این دلیل است که رستوران‌داران می‌خواهند مردم بیشتر نوشابه بخرند. در این مکان‌ها غیر ممکن است برای رفع تشنگی نوشابه نخرید. همچنین دی اکسید کربن اشتها را تحریک می کند.

۶- سیب زمینی سرخ کرده شامل ۱۹ ماده است.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

طعم افسانه‌ای سیب زمینی سرخ شده از ترکیب ۲۰ ماده به دست می‌آید. ماده اصلی آن سیب زمینی است. ۱۸ ماده دیگر شامل چربی‌ها، افزودنی‌ها و طعم دهنده‌ها هستند و می‌توان گفت که این غذا بی ضرر نیست.

۵- برای رفتن به فست فود سحرخیز بودن ایده خوبی نیست.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

سحرخیز بودن صفت خوبی است اما برای رفتن به فست فود خوب نیست. فست فودی‌ها معمولا لوازم آشپزخانه خود را صبح زود می‌شویند و این کار را با مواد شیمیایی مضر انجام می‌دهند. وقتی صبح زود به این رستوران‌ها می‌روید اثر مواد شوینده بر روی غذایی که سفارش می‌دهید خواهد نشست.

۴- کالری موجود در غذاهای فست فودی بیشتر از ۳۰ سال پیش است.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

امروزه غذاهای مورد علاقه ما افزایش یافته است و بنابراین کالری در آنها نیز افزایش یافته است. به عنوان مثال، چیزبرگر ۷۵٪ کالری بیشتر نسبت به نمونه قدیم خود در دهه ۱۹۸۰ دارد. ۲۰ سال پیش، سیب زمینی سرخ کرده ۲ برابر کالری کمتری داشته است. امروزه پیتزا ۷۰ درصد کالری بیشتری نسبت به گذشته دارد.

۳- میزان شکر موجود در میلک شیک دو برابر میزان مصرف روزانه شکر است.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

میلک شیک یکی از انواع کلاسیک فست فود است. این نوشیدنی در تابستان بسیار محبوب است. اصولا در روز در حدود ۱ تا ۲ اونس می‌توان شکرمصرف کرد، در حالی که میلک شیک حاوی حدود ۳ اونس شکر است.

۲- وقتی با دست غذا می‌خورید، همه چیز خوشمزه‌تر است.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

آیا می‌دانید چرا چنگال و چاقو در رستوران‌های فست فودی وجود ندارد؟ پاسخ این است که وقتی با دست‌های خود غذا را می‌خورید، لذت بیشتری از آن می‌برید و در نتیجه بیشتر غذا می‌خورید.

۱- مخزن‌های نوشابه به شدت کثیف هستند.

10راز عنوان نشده درباره رستوران‌های فست فودی

شستشوی مخزن‌های نوشابه در رستوران‌های فست فودی دشوار است. تصور کنید چه مقدار باکتری، میکروب و قارچ در آن وجود دارد. وجود شکر در این مخزن‌ها شرایط خوبی برای تکثیر این میکروب‌ها و باکتری‌ها است.

منبع: brightside


مقالات بیشتر:

نگاهی به فیلم خشونت آمیز و ضد ایرانی لاتاری

رژیم غذایی پالئو چیست؟

رستوران گردی های تهران

نشانه های سرطان معده

۱۳ خوراکی که برای دوری از سرطان نباید خورد

عضویت در خبرنامه وینوک
عضویت در خبرنامه وینوک
در خبرنامه وینوک عضو شوید بهترین مطالب را هر هفته در ایمیل خود بخوانید
میتونید هر لحظه که خواستید عضویت خود را غیر فعال کنید

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.