تماشا کنید: ۸ تکنیک ساده برای پخت و پز با خمیر ورقه‌ای یا هزارلا

با قسمت جدیدی از وبسایت وینوک در کنار شما هستیم. آشپزی و ترفندهای آن یکی از پرطرفدارترین موضوعات است که به همین دلیل تصمیم گرفتیم که در وینوک دستورهای پخت، ترفندهای آشپزی و تکنیک‌های آن را به صورت ویدیو برای شما به اشتراک بگذاریم.

خمیر ورقه‌ای یا خمیر هزارلا یکی از انواع خمیرهای آشپزی است که در شیرینی‌پزی و آشپزی استفاده می‌شود. نوع ظاهری این خمیر به گونه‌ای است که بعد از پخت به صورت چند لایه می‌شود ولی قبل از پخت همانند دیگر خمیرها است.

طعم و مزه خمیر هزارلا به شدت خوشمزه است و بیشتر در صنعت شیرینی‌وپزی و به خصوص شیرینی پای مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع خمیر در حال حاضر در بیشتر سوپرمارکت‌ها به صورت آماده به فروش می‌رسد و برای کسانی که وقت کمی برای آشپزی دارند، بهترین گزینه خرید آن به صورت آماده است.

در این مقاله با ۸ تکنیک ساده برای پخت پیش غذا، غذا و شیرینی با خمیر ورقه‌ای یا هزارپا در کنار شما هستیم. همراه وینوک باشید.

عضویت در خبرنامه وینوک
عضویت در خبرنامه وینوک
در خبرنامه وینوک عضو شوید بهترین مطالب را هر هفته در ایمیل خود بخوانید
میتونید هر لحظه که خواستید عضویت خود را غیر فعال کنید

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.