تماشا کنید: ۸ تکنیک ساده برای پخت و پز با خمیر ورقه‌ای یا هزارلا

با قسمت جدیدی از وبسایت وینوک در کنار شما هستیم. آشپزی و ترفندهای آن یکی از پرطرفدارترین موضوعات است که به همین دلیل تصمیم گرفتیم که در وینوک دستورهای پخت، ترفندهای آشپزی و تکنیک‌های آن را به صورت ویدیو برای شما به اشتراک بگذاریم.

خمیر ورقه‌ای یا خمیر هزارلا یکی از انواع خمیرهای آشپزی است که در شیرینی‌پزی و آشپزی استفاده می‌شود. نوع ظاهری این خمیر به گونه‌ای است که بعد از پخت به صورت چند لایه می‌شود ولی قبل از پخت همانند دیگر خمیرها است.

طعم و مزه خمیر هزارلا به شدت خوشمزه است و بیشتر در صنعت شیرینی‌وپزی و به خصوص شیرینی پای مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع خمیر در حال حاضر در بیشتر سوپرمارکت‌ها به صورت آماده به فروش می‌رسد و برای کسانی که وقت آشپزی کمی دارند بهترین گزینه خردی آن به صورت آماده است.

در این مقاله با ۸ تکنیک ساده برای پخت غذا و شیرینی با خمیر ورقه‌ای یا هزارپا در کنار شما هستیم. همراه وینوک باشید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.