چگونه در خانه شکلات نوتلا درست کنیم؟ نحوه درست کردن نوتلا خانگی

شکلات نوتلا یکی از پرطرفدارترین شکلات‌های حال حاضر دنیا است که استفاده‌های فراوانی نیز دارد. در بسیاری از مواقع شده که دسترسی به این شکلات محبوب مداریم و به شدت به آن نیاز داریم.

درست کردن نوتلا خانگی کاری آسان، خوشمزه و از همه مهم‌تر سالم نیز است. همراه وینوک باشید و با ساخت خانگی این شکلات محبوب آشنا شوید.

شکلات نوتلا – این مائده آسمانی فندقی از ایتالیا (هر چند بزرگ‌ترین کارخانه نوتلا در فرانسه است و از تاریخ ۴ ژوئن ۲۰۱۹، بسیاری از کارگران آن در اعتصاب بسر می‌برند) – اینقدر محبوب شد که مردم بعد از به دنیا آوردن بچه‌های خود اسم آنها را نوتلا گذاشتند.

اما بعضی از طرفداران سرسخت این خوراکی وقتی که دستور ساخت آن تغییر کرد (اضافه کردن شیر پرچرب، روغن پالم و شکر )، بسیار غمگین شدند. حتی کسانی که در مقابل این تغییر دستور عکس العملی نشان ندادند با خوردن یک یا دو قاشق غذاخوری از این شکلات مطمئنا در تصمیم خود تجدید نظر خواهند کرد. خوشبختانه ساخت خانگی نوتلا نه تنها آسان است، بلکه شکلاتی خوشمزه‌تر و سالم‌تر نیز به وجود می‌آورد.

نکته کلیدی در ساخت نوتلا خانگی پیدا کردن فندق تازه است. فندق تازه را با مقداری شکلات و مقداری از خوراکی‌های که دوست دارید در نوتلا باشد را تقریبا ۳۰ دقیقه با هم مخلوط کنید، تا یک شیشه شکلات صبحانه داشته باشید که برای شما بهتر از مواد تولید شده صنعتی، مانند نوتلا باشد که شکلات بیشتر دارد و کمتر شیرین است.

با این شکلاتی که در خانه درست می‌کنید می‌توانید تمام آن چیزهایی را درست کنید که با نوتلا می‌کردید. آن را داغ کنید و به صورت شکلات داغ بخورید، آن را روی ساندویچ کره بادام زمینی بزنید، روی نان موز و نان شیرمال فرانسوی بمالید و یا روی کرپ برای صبحانه استفاه کنید. همچنین می‌توانید به جای کره بادام زمینی در پخت شیرینی استفاده کنید و قاشق قاشق بخورید و از عوارض آن نترسید.

بافت این نوع نوتلا خانگی مانند نوع صنعتی آن نرم و صاف نیست و دانه‌های فندق دارد، بنابراین در دسرها و شیرینی‌های خانگی که در آن نوتلا استفاده می‌شود تا یک بافت فوق العاده صاف و کاملا نرم (مانند کیک پنیر نوتلا و خامه زده روی کیک با نوتلا) داشته باشد، نمی‌توانید از نوع خانگی آن استفاده کنید.

اما در محصولات پخته شده و سایر استفاده‌ها، استفاده از نوتلا خانگی تفاوت مزه زیادی ایجاد می‌کند و در هر صورت، ساخت نوتلا در خانه میلیون بار شگفت انگیزتر از خریدن آن در فروشگاه است. علاوه بر این، نوتلایی که شما در خانه درست می‌کنید از موادی که در آن بکار رفته مطمئن هستید.

در اینجا مواردی که برای ساخت نوتلا لازم دارید را عنوان می‌کنیم:

۱ پیمانه فندق
۳۴۰ گرم شکلات خرد شده یا چیپسی
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو بدون شکر
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی یا روغن نارگیل
۱ تا ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر برای طعم و مزه‌دار کردن
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چای خوری نمک برای طعم و مزه‌دار کردن

مراحل ساخت نوتلای خانگی

۱- فندق‌ها را داخل ماهیتابه فر بریزید و داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا کمی برشته شوند. بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج می‌کنید و یک یا دوبار این کار را یک یا دو بار تکرار کنید و مراقب باشید که آنها نسوزند. هنگامی که بوی معطر آنها آشپزخانه را پر کرد و پوست آنها کمی تیره‌تر شد و شروع به ترک خوردن کرد، آنها را از داخل فر خارج کنید و بر روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار دهید؛

اجازه ده تا ۱۰ دقیقه روی دستمال بمانند، سپس آنها را به آرامی بر روی دستال فشار دهید تا پوست فندق از روی مغز آن جدا شود. اگر در انجام این کار تمام پوسته‌ها جدا نشد بهتر است. اگر زمان برای انجام این کار ندارید می‌توانید فندق بدون پوست را آماده بخرید و بعد آنها را داخل فر بگذارید.

۲- فندق سرخ شده را داخل یک مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنها را خرد کنید. شما اساسا با انجام این کار یک کره فندق خانگی می‌سازید، اما اگر شما تجهیزات مناسب انجام این کار را ندارید (یا حتی در فکر صرفه جویی در زمان هستید)، می‌توانید با یک بسته کره فندق طبیعی، بدون قند و ترجیحا بدون نمک شروع کنید. بعد از خرید کره فندق، یک پیمانه کره فندق جدا کنید و به مرحله ۳ بروید. در غیر این صورت، فندق برشته شده را با سرعت بالا خرد کنید تا به قطعات خیلی ریز تبدیل شوند.

ممکن است چندین دقیقه این کار طول بکشد، مگر اینکه دارای دستگاه بسیار با کیفیت باشید، اما امکان پذیر نخواهد بود که یک مخلوط نرم و صافی داشته باشید، اما در کل خوب است؛ موارد طعم دهنده را به فندق اضافه کنید. (اگر شما مصمم هستید که یک مخلوط بسیار صاف و نرمی داشته باشید، می‌توانید برای طولانی مدت کار خرد کردن فندق‌ها را انجام دهید و بعد از انجام همه کارها تکه ها کوچک باقی مانده از فندق را از مواد جدا کنید). اما اگر ترجیح می‌دهید، یا دوست دارید تا دانه‌های فندق زیر دندان‌هایتان بیاید به کار مخلوط کردن ادامه دهید.

۳- شکلات را در مایکروویو یا بر روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود و محلول نرم و صافی بشود، سپس به آن پودر کاکائو، روغن، شکر، وانیل و نمک را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و ترکیبی صاف شود، سپس ترکیب شکلات را به کره فندق اضافه کنید و دوباره مخلوط‌کن را روشن کنید تا کاملا صاف و یکدست شود. ( اگر کره فندق را به صورت آماده از فروشگاه خریداری کردید. مخلوط شکلات را به طور دستی آب کنید.) مخلوط به دست آمده ممکن است کمی شل باشد، اما به محض اینکه خنک شود سفت می‌شود و شکل می‌گیرد.

۴- طعم آن را بچشید تا اگر نیاز به چاشنی دارد به آن اضافه کنید، اما سعی نکنید برای این کار تمام نوتلا خانگی را فورا بخورید.
۵- نوتلا آماده شده را داخل یک شیشه تمیز و قابل انجماد بریزید. شما می‌توانید آن را در دمای اتاق، دور از گرما و نور مستقیم، تا یک ماه، و یا کمی طولانی‌تر در یخچال نگه دارید، هر چند که نگه داشتن و ماندن این شکلات خوشمزه بسیار غیرممکن است.

تغییر پذیری

بخش جالب درست کردن نوتلا در خانه این است که دست شما برای اضافه کردن مزه و تغییر آن باز است. شما می‌توانید میزان نمک و شکر را تنظیم کنید و از انواع شیرین کننده‌ها که شما ترجیح می‌دهید استفاده کنید (حتی مواد شیرین کننده زیاد را نیز حذف کنید).

می‌توانید از شکلات شیری برای طعم شیرین‌تر، نرم‌تر و شکلات تیره برای طعم عمیق‌تر و یا نیمه شیرین استفاده کنید. به جای روغن نباتی و یا روغن نارگیل، می‌توانید از روغن فندق یا گردو استفاده کنید تا مزه فندق را تقویت کنید.

اگر بخواهید می‌توانید یک یا دو ادویه دیگر به مخلوط اضافه کنید. رنده پوست پرتقال، دارچین، جوز، ادویه کدو تنبل (در این صورت می‌توانید از شکلات سفید نیز استفاده کنید)، یا حتی کمی فلفل قرمز برای کمی تند کردن به آن اضافه کنید.

با نوتلا خانگی چه کار می‌توان کرد؟

هر نوع نوتلا خانگی به عنوان هدیه برای هر مناسبتی عالی است، اما اگر نوتانستید جلوی خودتان را بگیرید، شیرینی‌ها و دسرهایی هستند که با نوتلا درست می‌شوند، آنها را امتحان کنید.

منبع chowhound
عضویت در خبرنامه وینوک
عضویت در خبرنامه وینوک
در خبرنامه وینوک عضو شوید بهترین مطالب را هر هفته در ایمیل خود بخوانید
میتونید هر لحظه که خواستید عضویت خود را غیر فعال کنید

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.