اسراری که شما را در مقابل مسمومیت غذایی محافظت می‌کند

امروزه تولید‌کنندگان موادغذایی از مواد افزودنی و شیمیایی در محصولات خود استفاده می‌کنند تا نگه‌داری آنها طولانی‌تر کنند.

همانطور که مردم در سراسر جهان تمایل به مراقبت از سلامتی خود دارند، آنها معتقدند که چنین موادغذایی می‌توانند مسموم‌کننده باشند و باعث حالت تهوع شوند. در این مقاله اسراری را بازگو می‌کنیم که شما را در مقابل مسمومیت غذایی محافظت می‌کند. همراه وینوک باشید.

۱۱- پنیرهای محلی

مسمومیت غذایی

آیا شما از آن دسته افرادی هستید که پنیر محلی و خالص دوست دارند؟ پس باید بدانید که برخی از تولیدکنندگان لبنیات نشاسته به آن اضافه می‌کنند، که محصول سریع‌تر شکل نهایی را پیدا کند و ببندد.

چگونه چک کنیم: چند قطره ید را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر آن آبی رنگ شود، آن محصول نامرغوب است و پنیر محلی نیست.

۱۰- شیر

مسمومیت غذایی

آیا شما همیشه می‌خواستید که شیر با کیفیت بالا و تازه از سوپرمارکت بخرید و مصرف کنید؟ خب، اکثر شرکت‌های تولید کننده شیر به محصولات خود شیر نرمال شده اضافه می‌کنند. شیر نرمال شده شیر اولیه را کم چرب و یا بدون چربی می‌کند که باعث مسمومیت غذایی می‌شود.

چگونه چک کنیم: برای تشخیص شیر جعلی، آن را با مشروبات الکلی خالص با نسبت ۲ به ۱ مخلوط کنید. اگر شیر با کیفیت خوب باشد، دانه هایی در ۵ تا ۷ ثانیه ظاهر می‌شوند. اگر جعلی باشد، این کار طول خواهد کشید.

۹- میوه خشک

مسمومیت غذایی

میوه‌های خشک شامل انواع میوه‌ها، توت‌ها، و گاهی اوقات حتی سبزیجاتی که در شربت شکر جوش داده شده و سپس خشک می‌شوند. به یاد داشته باشید که میوه‌های خشک واقعی هرگز رنگ شفافی ندارند.

چگونه چک کنیم: میوه‌های خشک را در آب گرم بریزید. اگر آنها بی‌رنگ شدند و یا به طور کامل در آب حل شوند، این به این معنی است که سازنده شما را با رنگ‌های خوراکی و ژلاتین فریب داده است.

۸- کره

مسمومیت غذایی

آیا شما عاشق نان تست با کره برای صبحانه هستید؟ مراقب باشید، برخی از انواع کره‌ها حاوی روغن‌های گیاهی مانند روغن پالم و حاوی مارگارین هستند.

چگونه چک کنیم: یک تکه کره را به آب جوش اضافه کنید. اگر به سرعت ذوب شد و تبدیل به لایه‌ای روی سطح آب شد با مارگارین رو به رو هستید.

مسمومیت غذایی

راه دیگری برای اینکه ببنید آیا کره حاوی روغن است یا خیر این است: کره را منجمد کرده و سپس با چاقو برش دهید. اگر قطعه‌ها منظم و به راحتی برش داده شوند کره، کره‌ای واقعی است.

۷- برنج سفید

مسمومیت غذایی

آیا تا بحال شده وقتی برنج می‌خورید به کیفیت آن شک کنید؟ برخی از مارک‌های برنج محصول واقعی را با رزین‌های مصنوعی و سیب زمینی جایگزین می‌کنند. این محصول به نظر طبیعی است، اما کیفیت خوبی ندارد و باعث مسمومیت غذایی می‌شود.

چگونه چک کنیم: یک قاشق غذاخوری از برنج را بردارید و روی آن را با فندک بسوزانید. برنج جعلی بوی پلاستیک می‌دهد و دود سیاه دارد.

۶- خاویار

مسمومیت غذایی

خاویار یک محصول لوکس برای بسیاری از ما است. با این حال حتی در میان مارک‌های معتبر خاویار نیز برخی از محصولات تقلبی وجود دارد. خاویار جعلی از جلبک دریایی ساخته می‌شود. اگر چه به نظر واقعی می‌آید و طعم طبیعی دارد، این واقعی نیست.

چگونه چک کنیم: مقداری از خاویار را به آب جوش اضافه کنید. اگر واقعی باشد، تبدیل به دانه‌های سفیدی می‌شود. و اگر تقلبی باشد در آب حل خواهد شد.

۵- عسل

اسراری که شما را در مقابل مسمومیت غذایی محافظت می‌کند

تولید کنندگان عسل هر نوع کاری را برای افزایش وزن نهایی محصول از اضافه کردن گچ یا نشاسته به آن انجام می‌دهند.

چگونه چک کنیم: از خوارکی‌هایی که تاریخ انقضا ندارند می‌توان به عسل اشاره کرد اما برای امتحان کردن تقلبی نبودن آن، یک قاشق غذاخوری عسل را در آب ریخته و چند قطره اسید استیک به آن اضافه کنید. اگر مخلوط شروع به حباب زدن و کف کردن کرد، محصول شما گچ دارد.

آرد و نشاسته در عسل با اضافه کردن ید به محصول نشان داده می‌شود. وقتی ید را به عسل اضافه کردید و رنگ آن تیره شد نشان دهنده وجود نشاسته و آرد در آن است.

۴- مایونز

هشداری برای دوست‌داران مایونز! مایونز شامل پودر تخم مرغ است. گاهی اوقات از نشاسته و مواد افزودنی نیز در مایونزاستفاده می‌شود که می‌تواند برای شما مضر باشد و باعث مسمومیت غذایی می‌شود.

چگونه چک کنیم: چند قطره ید به مایونز اضافه کنید اگر درون آن نشاسته باشد رنگ آن تیره خواهد شد.

۳- ماهی

ماهی محصولی است که به سرعت از بین می‌رود و به همین خاطر شما باید هنگام خرید آن بسیار مراقب باشید.

چگونه چک کنیم: رنگ چشمان و پوست ماهی باید یکنواخت باشد و همچنین رنگ گوشت آن باید قرمز باشد. ماهی‌های قدیمی پوستی تیره و بوی بد دارند. برخی از فروشندگان ممکن است این نشانه‌ها را پنهان می‌کنند. دقت کنید رنگ گوشت ماهی باید قرمز یا صورتی باشد نه قهوه‌ای.

۲- تخم مرغ

تخم‌مرغ‌ها نیز خیلی سریع خراب می‌شوند. اگر می‌خواهید یک تخم مرغ خوشمزه بخورید، می‌بایست تخم مرغ تازه باشد.

چگونه چک کنیم: یک ظرف آب سرد بردارید و تخم مرغ را داخل آن قرار دهید. اگر تخم مرغ به صورت افقی به ته ظرف رفت تازه است. اگر تخم مرغ در وسط ظرف ماند به این معنی نیست که تازه نیست و می‌توانید برای پخت استفاده کنید. اگر تخم مرغ در بالای ظرف شناور ماند، بهتر است آن را دور بریزید.

۱- میوه تازه

دوست‌داران اسموتی معمولا فقط میوه‌های تازه را انتخاب می‌کنند. به همین دلیل چک کردن تازگی آنها بسیار مهم است. امروزه کشاورزان در پرورش میوه‌ها از مواد شیمیایی زیادی استفاده می‌کنند. بنابراین برخی از انواع توت‌ها ممکن است حاوی آفت کش‌ها و نیترات باشند.

چگونه چک کنیم: توت فرنگی را شسته و با قند مخلوط کنید. اگر آب دار شود تازه است. همچنین توت فرنگی تازه بوی تازگی دارد و رنگ قرمز دارد و نه رنگ تیره.

منبع brightside
عضویت در خبرنامه وینوک
عضویت در خبرنامه وینوک
در خبرنامه وینوک عضو شوید بهترین مطالب را هر هفته در ایمیل خود بخوانید
میتونید هر لحظه که خواستید عضویت خود را غیر فعال کنید

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.