آیا یک ظرف غذا آنقدر میتواند خوشمزه باشد که شما زندگیتان را برای خوردن آن به خطر بیندازید؟ غذاهای عجیب و خطرناکی در دنیا وجود دارد که در صورت نادرست پخته شدن می توانند صدمات غیر قابل جبرانی به سلامت شما بزنند. در این مقاله غذاشناسان لیستی از خطرناکترین غذاها را معرفی میکنند.
کدفیش مزهدار شده با محلول قلیایی
Lutefisk غذای سنتی کشورهای اسکاندیناوی است. این غذا با ماهی codfish درست میشود که در یک محلول قلیایی مزهدار شده است. پس از چند روز بودن در محلول قلیایی، ماهی با آب شسته شده و بعد با حرارت آن را میپزند. بعد از پخت تودهای از محلول ژلهای شفاف با بوی شدید بدست میآید. این غذا معمولا در کریسمس با سیب زمینی آب پز و سبزیجات سرو می شود.
افراد شجاع که دوست دارند این غذا را امتحان کنند باید از استفاده از ظروف نقرهای اجتناب کنند، زیرا فورا ظرف زنگ میزند.
کوکتل میگو تند
بر خلاف کوکتل میگو کلاسیک، این کوکتل با یک سس تند سرو می شود که شامل مقدار زیادی از ترب کوهی می شود. با وجود تند بودن این سس جالب این است که هیچ فلفلی در آن وجود ندارد. تندی این فلفل به قدری است که برخی از کسانی که آن را میخورند چیزی همانند شوک الکتریکی احساس میکنند و حتی هوشیاری خود را از دست میدهند.
میتوانید این غذای عجیب و غریب را در رستوران St. Elmo Steak در ایندیاناپولیس امتحان کنید، که به لطف غذای منحصر به فرد آن، محبوبیتی خاص در جهان به دست آورده است.
تندترین فلفلهای جهان
Naga Jolokia به عنوان تندترین فلفل پیوندی دنیا در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. این فلفل شامل کپسایسین مادهای شیمیایی موجود در فلفهای تند است که آن را مرگبار می سازد. در پخت و پز، میبایست مقدار کمی از این مدل فلفل استفاده شود، وگرنه حتی یک گرم بیشتر از این فلفل به مرگ منجر شود. اما از این فلفل به طور گسترده در کشاورزی استفاده می شود تا فیلهای وحشی را از محصولات و خانه ها دور کنند.
رطیل سرخ شده
رطیل سرخ شده از غذاهای ملی کامبوج است. برای ساکنان محلی، این غذا خوراکی عالی است. گوشت نرم و پوسته ترد و شیرین آن که در روغن سیر سرخ شده است، هم مردم محلی و گردشگران را به طعم غذای عجیب و غریب ترغیب میکند.
با این حال، باید مراقب باشید زیرا یک سم قوی در نیش عنکبوت وجود دارد که با پخت غیرحرفهای آن، می تواند منجر به مرگ شود.
میوههای سمی
میوه سمی
Acke یک عنصر سنتی در غذاهای جامائیکا است. تنها قسمت گوشتی میوه خوردنی است. ابتدا آب پز میشود، سپس سرخ شده و با سالاد، ویفر و میوه سرو می شود. غلظت و طعم Acke به مانند املتی معطر است. میوههای کال و نرسیده خطرناک هستند. آنها حاوی سموم هستند و در صورت نادرست پخته شدن می توانند منجر به مرگ شوند.
داروی کشنده
برای قرنها در طب سنتی از داتوره گیاهی از تیره بادنجانیان به عنوان یک گیاه دارویی استفاده می شود. در حقیقت، این گیاه خطرناک و سمی است. استفاده نادرست از دانههای داتوره، چای و آب باعث هذیان، از دست دادن حافظه، افزایش ضربان قلب و توهم می شود. مصرف بیش از حد حتی می تواند سبب مرگ شود.
منبع: brightside