اسراری که صنعت غذا نمی‌خواهد از آنها باخبر شوید

معمولا در گشت‌های فروشگاهی و هنگام خرید، در قفسه‌ها آن چیزی ما را به سمت خود می‌کشاند که پرزرق و برق‌تر باشد. اما آیا واقعا این کار درست است؟ به نظر می‌رسد که شکل و ظاهر خوب موادغذایی سلامت و بهداشتی بودن آن را تضمین نمی‌کند. در این مقاله توصیه‌هایی عنوان می‌شود که به شما در انتخاب غذای سالم و طبیعی کمک کند. همراه وینوک باشید.

  پنیر چدار

اسرار پنهان صنعت غذا

هنگام خرید پنیر چدار، به رنگ، حفره‌ها و بافت آن توجه کنید. پنیر باید حالتی یکنواخت داشته و بدون پوسته سفید باشد؛ حفره‌ها باید به صورت یکنواخت در کل پنیر پراکنده شوند؛ اگر پنیر پس از فشار دادن، به حالت قبل خود بازنگردد، بهتر است که آن را نخرید.

گوشت

اسرار پنهان صنعت غذا

رنگ گوشت تازه صورتی، نه قرمز روشن و یا حتی قهوه ای است. توجه داشته باشید که رگه‌های چربی گوشت باید درخشان و بسیار کم باشند. گوشت خوب نیز به دست نمی‌چسبد و شکل دست را نمی‌گیرد و به حالت اولیه خود باز می گردد.

پودر قهوه

اسرار پنهان صنعت غذا

قهوه را با قیمتی متوسط خریداری کنید. قهوره ارزان خوب نیست، در حالی که گران آن نیز مزه همان ارزان قیمت را می‌دهد. قهوه خوب در قوطی‌های پلاستیکی فروخته نمی‌شود، و بهترین حالت آن فقط در شیشه یا قوطی‌های فلزی است. بهترین تاریخ مصرف پودر قهوه نباید بیشتر از ۱۸ ماه باشد.

عسل

اسرار پنهان صنعت غذا

عسل طبیعی شفاف و یکنواخت است. عسل با کیفیت بسیار شیرین است و عطر خاصی دارد. یک قطره از آن را بین انگشتان خود قرار دهید، اگر به راحتی جذب پوستتان شد، عسل خوبی است.

بستنی

اسرار پنهان صنعت غذا

همیشه محتوای تشکیل دهنده بستنی را از روی پاکت آن بخوانید. آنهایی که طعم بری دارند به ندرت طبیعی هستند، بنابراین بهتر است آنهایی را انتخاب کنید که فقط حاوی آجیل، میوه‌های شیرین یا با طعم‌های آبنبات هستند. از سوی دیگر، بستنی یخی هرگز از مواد طبیعی ساخته نمی‌شود.

این مقاله را از دست ندهید: از رژیم غذایی PALEO چقدر میدانید؟

شکلات

اسرار پنهان صنعت غذا

اول و مهمتر از همه، به محتویات داخل شکلات توجه کنید. هر چه مواد تشکیل دهنده آن کمتر باشد، شکلات بهتر است. شکلات باید میزان قابل توجه‌ای کاکائو داشته باشد، در حالی که انواع امروزه آن حاوی مواد مصنوعی است. علاوه بر این، بهتر است که شکلاتی را انتخاب کنید که روغن کاکائو دارد و نه روغن نباتی.

ماهی

اسرار پنهان صنعت غذا

ماهی تازه چشم‌های روشن دارد؛ چشم‌های مات و برآمده نشانگر ماهی قدیمی است. گوشت ماهی باید قرمز روشن یا، به ندرت، صورتی روشن باشد. هنگامی که ماهی را در دستان خود می گیرید دم آن باید آزادانه آویزان شود.

نان

اسرار پنهان صنعت غذا

نان تازه نباید سفت باشد، بنابراین همیشه موقع خرید نان آن را در فروشگاه لمس کنید. توجه داشته باشید که کیسه‌های پلاستیکی اجازه می‌دهد نان تازه برای مدت طولانی‌تر بماند، اما طعم آن فقط چند ساعت بعد در چنین بسته بندی از دست خواهد رفت.

هویج

اسرار پنهان صنعت غذا

انتخاب هویج خوب آسان است. فقط اینکه رنگ آن تیره تر، بدون لک، و کوچک باشد.

فلفل دلمه‌ای

اسرار پنهان صنعت غذا

وجود دو یا سه بخش در فلفل دلمه‌ای نشان می‌دهد که آنفلفل تند و دارای دانه‌های کمتر است. اگر فلفل دلمه‌ای دارای چهار بخش بود، دانه‌های بیشتری دارد و همچنین شیرین خواهد بود. همچنین به قسمت پایین فلفل توجه کنید که در آن برآمدگی نباشد.

پیازچه

اسرار پنهان صنعت غذا

به مرز بین قسمت سفید و سبز پیازچه نگاه کنید. اگر مرز بین این دو رنگ مشخص باشد، محصول خوب است؛ اگر رنگ‌ها در هم آمیخته شده باشند، پیازچه خیلی سفتی خواهد بود.

ژلاتین

اسرار پنهان صنعت غذا

بر هیچ کس پوشیده نیست که ژلاتین از جوشاندن پوست، تاندون‌ها، رباط‌ها و یا استخوان‌های خوک و گاو در آب جوش ساخته می‌شود.
به عنوان یک جایگزین خوب در آشپزی شما باید از آگار-آگار استفاده کنید. این یک محصول گیاهی است و مواد غذایی را در دمای اتاق حفظ می‌کند.

منبع: brightside

عضویت در خبرنامه وینوک
عضویت در خبرنامه وینوک
در خبرنامه وینوک عضو شوید بهترین مطالب را هر هفته در ایمیل خود بخوانید
میتونید هر لحظه که خواستید عضویت خود را غیر فعال کنید
1 نظر
  1. مهران

    ژلاتین بوفور در همه جا یافت میشه و خیلی پرطرفداره . اینهمه درباره منبع و بهداشتش مطلب هست و واقعا سخته اعتماد کردن.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.