با خوردن ۲ عدد میخک در روز چه اتفاقی برای بدن شما می‌افتد؟

میخک‌ها جوانه‌های باز نشده گل صورتی معطر هستند که از درختان گیاه همیشه سبز بومی اندونزی بدست می‌آیند. آنها یکی از محبوب‌ترین ادویه‌های موجود در جهان هستند. علاوه بر طعم شیرینی که آنها به غذاها می‌دهند، میخک‌ها دارای خواص دارویی بسیار شناخته شده‌ای است.

ما در این مقاله تصمیم گرفتیم تا با شما از مزایای سلامتی چشم‌گیر خوردن فقط ۲ عدد میخک در روز به اشتراک بگذاریم. همراه وینوک باشید.

۱- تقویت سیستم ایمنی بدن

میخک‌ها از بهترین موادی هستند که می‌توانیم برای حمایت از سیستم ایمنی استفاده کنیم زیرا آنها مقدار گلبول‌های سفید خون را در بدن افزایش می‌دهند که به ما کمک می‌کند تا عفونت را از بین ببریم. تمام اینها به لطف ویتامین C موجود در میخک است.

۲- بهبود هضم 

میخک به دلیل ترشح آنزیم‌های هاضمه در بدن، به عنوان یک راه حل برای مسائل گوارشی و هضم استفاده می‌شود. آنها همچنین باعث کاهش تهوع می‌شوند. لازم به ذکر است که این گیاهان سرشار از فیبر هستند که باعث بهبود سلامت گوارش می‌شوند و به جلوگیری از یبوست کمک می‌کنند. بهترین راه برای درمان مسائل گوارش با میخک، استفاده از آن به شکل پودر در عسل است.

۳- درمان دندان‌درد

این ادویه همچنین دارای خواص بی‌حس کنندگی موضعی است. اگر دندان درد دارید، یک عدد میخک را بالای دندان ناراحت قرار دهید تا درد آن از بین برود تا سر فرصت بتوانید به دندانپزشک مراجعه کنید.

۴- کمک به داشتن کبد سالم 

کبد مسئول دفع سموم بدن ما و سوخت و ساز داروهایی است که ما مصرف می‌کنیم. اوژنول موجود در روغن گل میخ فعالیت کبد را بهبود می‌بخشد.

۵- کاهش درد و التهاب بدن

اوژنول خواص ضد درد و ضد التهابی نیز دارد. یکی از راه‌های استفاده از خواص این ادویه استفاده از آن به عنوان داروی سردرد است. شما می‌توانید این کار را با یکی از دو روش زیر انجام دهید:

خود دانه را بخورید و یا از آن به صورت موضعی استفاده کنید. اگر ترجیح می‌دهید که آن را بخورید، می‌توانید پودر میخک و سنگ نمک را با یک لیوان شیر مخلوط کنید و آن را برای کاهش سردرد خود بنوشید. اگر می‌خواهید از آن به صورت موضعی استفاده کنید، می‌توانید میخک را در روغن نارگیل خیس کنید و با استفاده از آن روغن مواضعی که درد دارد را ماساژ دهید تا درد را از بین ببرید.

۶- برای استخوان‌ها و مفاصل مفید است

میخک حاوی عناصر خاصی مانند فلاونوئیدها یا زردینه، منگنز و اوژنول هستند که سلامت استخوان‌ها و مفاصل را بهبود می‌بخشند. این مواد چگالی استخوان‌ها را افزایش می‌دهند، در ایجاد بافت استخوانی تاثیر دارند و مواد معدنی سالم را به استخوان‌ها انتقال می‌دهند.

۷- خواص ضد باکتری دارند

یک مطالعه انجام شده در دانشگاه بوئنوس آیرس میخک را در برابر باکتری‌های جدی مانند اشریشیا کُلای و استافیلوکوک‌ها، آزمایش کرده‌ است. این تحقیق نشان داد که روغن میخک در حذف این باکتری‌ها موثر است.

حتی یک دستورالعمل برای ساخت دهان‌شویه گیاهی با استفاده از روغن درخت چای، میخک و ریحان وجود دارد. طبق گزارش بخش لثه‌درمانی دانشگاه KU Leuven در بلژیک، این دهانشویه طبیعی می‌تواند سلامت لثه را بهبود بخشد و مقدار باکتری و پلاک را در دهان پس از استفاده به مدت ۲۱ روز کاهش دهد.

۸- مبنع سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند

میخک یکی از مهم‌ترین منابع غذایی پلی‌ فنول است. پلی‌ فنول‌ها مواد مغذی هستند که هنگام خوردن گیاهان جذب می‌شوند. پلی فنول‌ها مزایای زیادی برای بدن دارند که از جمله آنها می‌توان به کاهش کلسترول و فشار خون، افزایش طول عمر و بهبود عملکرد و انعطاف پذیری شریان‌ها اشاره کرد.

۹- تنظیم قند خون 

میخک برای افراد مبتلا به مشکلات قند خون، مانند دیابت، مناسب هستند زیرا در بدن مانند انسولین عمل می‌کنند. میخک کمک می‌کند قند اضافی از خون خارج شود، میزان آن به حد تعادل برسد و تحت کنترل نگه داشته شود.

۱۰- کاهش لخته شدن خون 

اوژنول موجود در میخک باعث کاهش لخته شدن خون می‌شود. فقط به خاطر داشته باشید که اوژنول موجود در میخک می‌تواند به شدت با داروهای رقیق کننده خون واکنش نشان دهد. قبل از اینکه از میخک در رژیم غذایی خود استفاده کنید لازم است با دکتر خود مشورت کنید.
آیا از میخک در وعده‌های غذایی خود استفاده می‌کنید؟ آیا درباره مزایای سلامتی آن می‌دانستید؟ اگر از آن استفاده کردید، تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع brightside
عضویت در خبرنامه وینوک
عضویت در خبرنامه وینوک
در خبرنامه وینوک عضو شوید بهترین مطالب را هر هفته در ایمیل خود بخوانید
میتونید هر لحظه که خواستید عضویت خود را غیر فعال کنید

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.