بهترین غذاهای بوشهری در تهران

رستوران بوشهری گبگو اولین رستوران جنوبی در پایتخت

بعد از مدت‌ها با یک رستوران‌گردی دیگر در کنار شما هستیم. این بار رستوران گردی من کمی متفاوت است و بو و طعمی بوشهری دارد. در رستوران گردی این بار به رستوران بوشهری گبگو رفتم و غذای بوشهری خوردم که در ادامه بیشتر از رستوران براتون می‌گم. همراه وینوک باشید.


 

وجود یک رستوران بوشهری در رستوران تهران تا زمانی که رستوران گبگو در تهران و غرب تهران افتتاح بشه به شدت حس می‌شد. تهران به سبب پایتخت بودنش باید تمام مزه‌های شهرها را در خود داشته باشد تا زمانی که یک توریست پا به‌ آن می‌گذارد ترغیب شود به شهرهای دیگر ایران نیز سفر کند. حالا غذاهای بوشهری و جنوبی خود از مزه‌های همه پسند و لذیذ ایران است که به شدت در جذب توریست می‌تواند خوب عمل کند.

فضایی دلنشین، محیطی گرم با کادر خونگرم همانند مردم بوشهر، غذایی لذیذ و دکوراسیون جالب چیزی بود که تهران در قالب یک رستوران به آن احتیاج داشت. حالا این رستوران در غرب تهران وجود دارد و توانسته مخاطب بسیاری را به سمت خود جذب کند.

خیابان فخار مقدم شهرک غرب محلی برای شکوها و رستوران گردهای تهران است. این خیابان میزبانی برای رستوران‌ها و کافه‌های بسیار است و برای بسیاری از مردم به پاتقی برای تفریح تبدیل شده است. رستوران بوشهری گبگو نیز در این خیابان واقع شده است.

چجوری بریم رستوران گبگو؟

مسیر رسیدن به رستوران گبگو بسیار راحت است. شهرک غرب – بلوار دادمان – خیابان فخار مقدم پلاک ۷۲ ( جنب مرکز خرید ارن) آدرس رستوران گبگو است که از چند بزرگراه دسترسی دارد. 

برای پارک ماشین جلو و نزدیک رستوران مشکلی زیادی نخواهید داشت مگر اینکه با شلوغ‌ترین حالت خیابان فخارمقدم مواجه شوید. البته باید گفت که مرکز خرید ارن در کنار رستوران پارکینگ داره که در صورت پیدا نکردن جای پارم می‌تونید به پارکینگ ارن مراجعه کنید. باید بگم که من کماکان با جای پارک مشکلی ندارم و برحسب شانس خوبم در پیدا کردن جای پارک درست جلوی رستوران برای پارک ماشین جای پارک پیدا کردم. درست روبه‌روی رستوران پارک کردم و به سمت رستوران رفتم چون به شدت گرسنه بودم.

 

رستوران گبگو از بیرون درهای چوبی زیبایی داشت که حس خانه‌های بوشهری را داشت. آقایی نیز با لباس جنوبی جلوی در به گرمی از میهمانان رستوران استقبال می‌کرد و به آنها خوش آمدگویی می‌گفت.

رستوران گبگو

به محض ورود به رستوران حس کردم که وارد عرشه کشتی شدم یا سوار بر قایقی هستم که برای صید ماهی به دریا رفته. تمام دکور رستوران تمی از دریا، صید، کشتی و صنایع دستی بوشهر را داشت. رستوران دو طبقه بود گه من برای نشستن همان طبقه همکف را انتخاب کردم. بوی ماهی و میگویی در فضای رستوران پیچیده بود که واقعا حس نمی‌کردی که این رستوران تو تهران و نشستی غذا می‌خوری.

تمام کارکنان رستوران لباس محلی به تن داشتند و لبخند از لباشون حذف نمی‌شد. دیواری که بالای سر من بود با قایقی نصفه و پاروهایش تزیین شده بود. بر روی میزها کوسن‌هایی به رنگ سفید و آبی بود که به رنگ لباس ملوانان بود و روی آنها تصاویری از میگو و خرچنگ بود. 

تصاویر زیبا از خلیج فارس و مردم بوشهر بر روی دیوار روبه‌روی من بود که کنار در ورودی بود. عکس‌ها به قدری با فضا همخونی داشت که آنها را می‌تونستی در همان لحظه تصور کنی.

من نهار را برای رفتن به گبگو انتخاب کردم اما زمانی که داخل رستوران شدم با دیدن جمعیت حاضر در رستوران اونم سر ظهر خیلی تعجب کردم. تنها میز خالی در رستوران یک میز بود که اونم رزرو شده بود. از دیدن این میزان از جمعیت خوشحال شدم و از انتخابم راضی بودم.

برای سفارش دادن آماده شدم که خانمی با خنده پیشم اومد. سفارش رو دادن و بعد رفتم تا بیشتر رستوران رو ببینم.

موسیقی یکی از اجزای جدایی ناپذیر مردم جنوب و خصوصا بوشهری‌ها است. غیر از موسیقی که در فضا پخش میشد دیدن این آلات موسیقی در دکور رستوران کاملا نشان میداد که در یک رستوران بوشهری هستی. مرجان‌های دریایی و صدف های زیبا نیز که در کنار خلیج فارس همیشه درخشش دارند نیز در دکور رستوران خودنمایی می‌کردند.

تور مجازی گبگو

کلیپ زیر تصویری کامل از رستوران گبگو به نمایش گذاشته است.

با دیدن این تور مجازی از رستوران بوشهری گبگو دیگه آنچه که باید درباره این رستوران و دکور و شکل آن بدایند کامل شد دیگه وقت اون شده که بریم سراغ قسمت خوشمزه و لذیذ رستوران گردی.

چی سفارش بدیم؟

رستوران بوشهری گبگو برای کسایی که عاشق غذای تند و دریایی هستند، انتخاب غذا خیلی سخت است. دیدن منو با کلی غذای دریایی واقعا کار رو برای من سخت می‌کرد اما در نهایت با توجه علاقه بسیار به قلیه ماهی و تندی این غذا اون رو انتخاب کردم.

قبل از آوردن قلیه ماهی با نوشیدنی کوچکی پذیرایی شدم که مزه جالبی داشت. با گرسنگی بسیار منتظر آمدن قلیه ماهی بودم که رسید. به قدری این قلیه ماهی خوشمزه بود که دیگه حرفی برای گفتن نمیذاره. مزه تند و خوب اون قشنگ باب میل من تند پسند بود. حتی یه کم از اون قلیه ماهی‌هایی که قبلا امتحان کرده بودم تندتر بود که حتی نتونستم اون فلفل کنار پلو رو بخورم.😁

کنار پلو چیزی شبیه به بلغور بود که مزه جالبی به برنج می‌داد. البته من اون رو بعد از هر لقمه پلو و خورشت می‌خوردم که کمی تندی قلیه رو ملایم می‌کرد. با میزان گرسنگی بالای من، اصلا نفهمیدم که چه جوری دارم غذا رو تموم می‌کنم. 

همین که غذا می خوردم که غذاهایی که میزهای کناری هم سفارش می‌دادن هم دقت می‌کردم که مبادا برای سری بعد چیزی رو از قلم بندازم. میز سالاد و انواع ترشی نیز تو رستوران بود که هر کس طبق سفارشی که داده بود می‌رفت سر میز سلف سالاد و خودش هر چیزی که دوست داشت سفارش می‌داد. 

غذاهای بوشهری و رنگینک

خیلی دلم می‌خواست که از ترشی‌های تند بوشهری امتحان کنم اما چون غذا تند بود نمی‌تونستم دیگه این حجم از تندی رو با وجود تندخور بدونم تحمل کنم. البته یه سری خوراکی رو باید تو رستوران نخوری تا برای سری بعد چیزی برای امتحان کردن داشته باشی.

حیف که دیگه جا نداشتم وگرنه از رنگینگ و چای رستوران هم نمی‌گذشتم. اما حتما دفعه بعد سعی می‌کنم که از دو روز قبل چیزی نخورم که بتونم یه دل سیر از خوراکی‌های گبگو بخورم.

امیدوارم که به زودی برنامه‌ای برای رفتن به گبگو بریزید و به این رستوران برید و از خوردن غذاهای خوشمزه بوشهری لذت ببرید.

حرف آخر: اگر صاحب کافه یا رستوارن هستید و می‌خواید کافه یا رستورانتان در وینوک معرفی بشه وارد این لینک بشین و رستوران خودتون رو ثبت کنید.

 


مقالات بیشتر:

رستوران نون و نمک چی سفارش بدیم؟

رستوران هفت خوان همانند نگینی در شیراز

رستوران حافظیه خیابان ولیعصر

فرزانه علی‌نقی

فرزانه علی‌نقی کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. . اصولا آدمی هستم که دوست دارم در هر شاخه ای تجربه ای کسب کنم. همچنین علاقه زیادی به سفر، هنر، آشپزی، عکاسی و ورزش دارم.


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های علامت گذاری شده با * را باید تکمیل نمایید.



 

۱۳۹۵. تمامی حقوق برای وبسایت vinok (وینوک) محفوظ است.

عضویت در خبرنامه وینوک

در خبرنامه وینوک عضو شوید و آخرین مطالب وینوک را در ایمیل خود بخوانید