چیزهایی که هرگز نباید در رستوران سفارش دهید

متخصصان در مورد غذاهای رستوران‌ها هشدار داده‌اند، به گفته آنها برخی از این غذاها باعث بوجود آمدن خطراتی برای سلامتی مشتریان رستوران‌ها می‌شود. بنابراین رستورانگردها باید هنگام سفارش غذا در رستوران جانب احتیاط را رعایت کنند و از نحوه تهیه آن غذا مطمئن شوند. 


 

مشتریان و رستورانداران سابق ذکر کرده‌اند که منوی بزرگ در رستوران‌ها یعنی غذاهایی که باید از آنها دوری کرد، زیرا بسیاری از مواد تشکیل دهنده غذاها ممکن است تازه نباشد چرا که انبار رستوران‌ها به ندرت پر می‌شود و از همان مواد قدیمی استفاده می‌کنند.

منوی کوچکتر معمولا به این معنی است که آشپزخانه به سرعت از مواد تشکیل دهنده شارژ می‌شود و انبار رستوران از مواد تازه پر است. اگرچه وقتی در رستورانی با منوی کوچک غذا می‌خورید، هنوز چیزهایی برای اجتناب وجود دارد.

مواد خام در رستوران‌ها

به عنوان مثال دانا نیکولیچ در سایت Quora توصیه می‌کند از خوردن مرغ و میگو به صورت خام به دلیل خطرات باکتری سالمونلا و باکتری‌های مضر اجتناب کنید. همچنین ویکتوریا واس در Food Near درباره خوردن کاهو پیچ هشدار می‌دهد.

چیزهایی که هرگز نباید در رستوران سفارش دهید

اول اینکه این محصول به لحاظ قیمیت سودی نزدیک به ۱۰۰ درصد دارد. علاوه بر این، شکافها در کاهو پیچ می تواند محلی برای رشد شمار زیادی از باکتری‌های خطرناک شود. همچنین وجود میز سالاد برای ساعت‌ها تا انتهای شب در رستوران‌های سلف سرویس و لمس کردن سالاد توسط دیگر مشتریان سبب نشستن جرم بر روی آن می‌شود.

یکی دیگر از خط قرمزهای بهداشتی در رستوران‌ها، آب با طعم لیمو است.

محققان در زمینه بهداشت محیط، ۷۶ عدد لیمو از ۲۱ رستوران را آزمایش کردند و دریافتند که ۷۰ درصد آنها آلوده به باکتری بودند.

کارکنان بارها معمولا برای  صرفه‌جویی در وقت، لیموها را حلقه حلقه برش می‌دهند و ظرف‌های پلاستیکی نگه می‌دارند که ناخواسته پناهگاهی برای باکتری‌ها می‌شوند.

این مقاله را از دست ندهید: ۱۳ فوت و فن شگفت انگیز تمیز کاری که باید آن را بدانید

خوراکی‌های گران

چیزهایی که هرگز نباید در رستوران سفارش دهید

روغن قارچ خوراکی

به گفته Vass روغن قارچ خوراکی به نظر تجملی می‌آید، اما اغلب فقط ترکیبی از روغن زیتون ارزان با ترکیبات شیمیایی است، که در آزمایشگاه و نه در آشپزخانه تولید می‌شود.

بستنی

Vass همچنین در رابطه با بستنی عنوان می‌کند که بستنی را می‌توان به راحتی در اکثر فروشگاه‌ها با قیمتی ارزان با کیفیتی مشابه با بستنی رستوران‌ها خریداری کرد.

مشروب

مشروب نیز همانند بستنی پتانسیل فروخته شدن به قیمت گزاف در رستوران‌ها دارد. این نوشیدنی در برخی از رستوران‌ها با قیمتی بسیار گران به فروش می‌رسد که در واقع قیمت واقعی آن نیست.

 

منبع: indy100

پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های علامت گذاری شده با * را باید تکمیل نمایید.



 

۱۳۹۵. تمامی حقوق برای وبسایت vinok (وینوک) محفوظ است.

عضویت در خبرنامه وینوک

در خبرنامه وینوک عضو شوید و آخرین مطالب وینوک را در ایمیل خود بخوانید