تایم لپسی جالب از مراحل پوسیدن و کپک زدن میوه ها

برخی از میوه ها به دلیل داشتن پوست ها نازک و نرم بسیار سریع دچار پلاسیدگی شده و به سرعت میکروب و باکتری درون آن ها نفوذ کرده و موجب فاسد شدنشان می شود.


Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

همین مساله باعث شده تا یکی از کانال های شبکه اجتماعی یوتوب  به ساخت مجموعه ای از ویدئوهای جالب از روند پلاسیدگی و پوسیدن میوه ها و خوراکی ها اقدام نماید که بسیار جالب توجه هستند.
سازندگان این ویدئوهای تایم لپس برای هر کدام از میوه ها چندین روز و حتی ماه زمان صرف کرده اند. به طور مثال، برای توت فرنگی مدت ۱۹ روز یا برای آناناس بیشتر از یک ماه زمان گذاشته اند تا ویدئوی جالب و دیدنی زیر ساخته شود.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

تحریریه وینوک


پاسخ دادن

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های علامت گذاری شده با * را باید تکمیل نمایید.



Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

۱۳۹۵. تمامی حقوق برای وبسایت vinok (وینوک) محفوظ است.


تبلیغات  |  تماس باما  |  درباره وینوک  |  همکاری با وینوک  |  نویسنده مهمان  |  معرفی کافه و رستوران

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.